Vinduespudsning

Vinduespudsning er ikke “bare” vinduespudsning og derfor er du nu på jagt efter en professionel, som kan klare opgaven for dig, uden at du skal bekymre dig om resultatet.

Når du vælger en professionel vinduespudser, til at klare din vinduespudsning, så skal du også kunne sikre dig, at du får kvalitet for dine penge. Vi laver derfor en lille oversigt, så du ved hvad du får, når du bestiller vinduespudsning gennem os.

Vi oplever til tider, at vores kunde har haft en knap så god erfaring, når de har bestilt en vinduespudsning. Og det er netop fordi der er forskellige fremgangsmåder og serviceniveauer.
Når en vinduespudsning skal udføres, så er der bestemte teknikker og metoder, som vi mener er essentielle, hvis man skal opnå den bedste kvalitet og størst kundetilfredshed.

Du kan være uheldig at betale overpris, hvis du får fat i en vinduespudser, som endnu ikke har opnået denne erfaring. Det betyder ikke, at man skal være bange for at vælge en “nyere” vinduespudser, da mange selvfølgelig har års erfaring, inden de har startet egen virksomhed. Men du skal heller ikke være bange for at spørge, hvis du er i tvivl, om hvor mange år i branchen de har.

Tilbud på Vinduespudsning

Leave this field blank
(Ved brug af vaskeanlæg)
(Maling, limrester, bi-lort)
Vedhæft billeder
Uploading… (0%)

Oops. A file with this name has already been uploaded.

Oops. Denne fil kan ikke hentes

Denne filstørrelse er for stor

(læs nederst på siden)

Vinduespudsning
den traditionelle metode

Som teknologien udvikler sig år for år, tilpasses teknikker og metoder også dertil. Vi har i branchen fået det såkaldte “Rentvandsanlæg” som du kan læse mere om i næste afsnit.

Vi gennemgår her, den metode vi mener man som vinduespudser skal arbejde ud fra, for at opnå det bedste resultat.

Vinduespudser udstyr som skal bruges, skal helst gerne bestå af:

 1. En skviz i passende størrelse. (vinduesskraber)
  For at undgå striber og unødvendige udfordringer under udførsel, er det en god ide at have en skviz som hverkan er for stor eller lille til opgaven.
  En professionel vinduespudser, skal gerne kunne bedømme hvilke størrelse han skal bruge.
  I denne sammenhæng, er det det er selvfølgelig også vigtigt, at man ikke har gammel er slidt gummi på udstyret. Altid frisk gummi ! 
 2. En indvasker i passende størrelse (overtrækket skal ikke være slidt)
  Ved udvendig vinduespudsning er det en god ide at have et overtræk, som kan indeholde en del vand. Man behøver som oftest ikke tænke over, hvor meget vand man spilder, når man er udendørs.
  I sommerperioden, hvor vinduerne kan være varmet godt op, er det en god ide at vinduerne kan blive så våde som muligt. På den måde, når vandet ikke at tørre ind, før du sætter din skviz på glasset.
  Ved indvendig vinduespudsning, skal man passe på, at man ikke slæber for meget vand med rundt. Det er så træls, at få pletter på det nye trægulv. Sker det, at man drypper på gulvet, så tørres det op hurtigst muligt.
 3. En glasskraber med frisk knivblad 
  Det er altid en god idé at have en glasskraber med sig.
  Det kan lette opgaven en hel del, da fugeklatter og eksrimenter fra insekter kan sidde godt fast på glasse.
  Her er det dog vigtigt, at glasset altid er vådt med sæbevand, for at undgå ridser.
 4. Tørre klude
  En professionel vinduespudser, tørrer så vidt muligt altid op efter sig. Det er ikke meningen, at kunden skal på arbejde, når vinduespudseren har forladt huset.
  Dette gælder primært for den indvendige vinduespudsning.
  Når det kommer til udvendig vinduespudsning, så er det ikke altid nødvendigt at tørre andet en bundrammen, men for at undgå sure miner og misforståelser, tørres disse vindues rammer også af.
  Det giver det bedste resultat.

  Husk altid at kluden du tørrer med skal være HELT tør.
  Ellers rissikere du at få en våd fingerstreg rundt omkring rammen, som kan ses så snart det tørre ind.